SEA FIRST FOUNDATION

Wist je dat 70% van alle zuurstof die je inademt uit de oceanen komt? Het leven in de oceaan is ernstig bedreigd en Sea First probeert met educatie hier wat aan te doen. Daarom organiseren we het fantastische evenement Sea the Future. De bedreigingen van de oceaan zijn voor een deel gemakkelijk op te lossen door een ander leef- en voedingspatroon. Bezoek onze stand vlak bij de ingang en wordt donateur. Zo help jij ook mee de oceaan te beschermen en kunnen wij meer scholen bezoeken.

Meer informatie kun je ook vinden op:

Je kunt ons ook volgen op Facebook Sea First Nederland.

Sea First is een vrijwilligersorganisatie en kan met name bestaan dankzij donateurs. Je kunt al donateur worden vanaf € 5,- per maand. Iedereen die donateur wordt, krijgt een fraai welkomstgeschenk en speciaal tijdens Sea the Future ontvang je ook gratis de zeer smakelijke en vooral ook duurzame algenburgers.

Kom op tijd, want de eerste 25 bezoekers krijgen een mooie poster! Iedere jonge bezoeker krijgt sowieso een leuke attentie.

THE DOLPHINSWIMCLUB

The Dolphin Swim Club maakt Virtual Reality Dolphin Therapy, afgekort VR Dolphin Therapy. De kleine non-profit startup uit Leeuwarden zet zich in voor een harmonieus samenleven van mens en natuur. Wilde dolfijnen spelen daarbij een belangrijke rol. Dolfijnen zijn hele intelligente wezens, hun sonargeluiden hebben een helende werking en ze zijn ontzettend sociaal. Een geweldige natuurbeleving als een ontmoeting met wilde dolfijnen, lijkt een poort te zijn. Een ingang die je in contact brengt met alle levende wezens om je heen, inclusief jezelf. We geloven dat dit de wereld een betere plek maakt.

Dat dit de mens blijvend kan veranderen hebben Marijke Sjollema (oprichter) en Benno Brada (producer) zelf ervaren. Er werd gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen in alle uithoeken van de wereld; van Egypte tot Arctisch Noorwegen, van Nieuw Zeeland tot Hawaii. En overal duikt altijd het woord ’Magie’ op. Met de komst van toegankelijke Virtual Reality kunnen we onze missie, zoveel mogelijk mensen laten zwemmen met wilde dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving, wereldwijd nastreven.

Kom het stress-verlagend effect en de verwondering van de magie van zwemmen met wilde dolfijnen zelf ervaren op Sea the Future!

Het International Fund for Animal Welfare (IFAW)

Het IFAW zet zich in voor de bescherming van walvissen. In onze ocean noise campagne vragen we aandacht voor herrie onder water. Onzichtbaar voor ons maar niet minder bedreigend voor het leven in de zee, net als andere vormen van vervuiling zoals plastic en visnetten.

We promoten verantwoord walvis spotten als alternatief voor de walvisjacht op bijvoorbeeld IJsland. Ons ‘Marine Mammal Rescue and Research Team’ redt walvissen bij Cape Cod, een hotspot voor massastrandingen, en biedt expertise bij diverse onderzoeken. Om aanvaringen tussen schepen en walvissen te voorkomen is een Whale Alert app ontwikkeld en lobbyen we om scheepvaartroutes te verleggen.

Op 12 augustus doen we mee aan de nationale Beach Cleanup Tour van Stichting Noordzee met onze eigen etappe die begint in Scheveningen. Help mee en schrijf je in via www.beachcleanuptour.nl.

Wil je meer weten over ons werk? Kijk op www.ifaw.org en kom langs bij onze stand.

SPARK Lab is open!! Kom een kijkje nemen

SPARK is de eerste cross-over voor technoogie en vernieuwing in de gebouwde omgeving. De ideeën van SPARK maken de ruimtelijke omgeving duurzamer, veiliger en gezonder.

Dat wordt bereikt door kennis, testlabs, start-up’s en technologie aan elkaar te verbinden.

SPARK is een sprankelend netwerk van creativiteit en kennis.

Spark verzorgd twee workshops:
1. Plastic uit de zee recyclen.
Kom kijken hoe het proces van shredder, draadtrekken en 3Dprinten in zijn werk gaat

2. Bouw mee aan het koraalrif
met elkaar een groot kunstwerk creëren – koraalrif

DOE JE MEE?!

Vegan Mission

Allerlei veganistische levensmiddelen op een plek samengebracht – vleesvervangers, kaasvervangers, plantaardige zuivelproducten, chocolade, bak- en veel meer…

SOS DOLFIJN

Kom op avontuur in het Reizende Walvisziekenhuis van SOS Dolfijn en ontdek meer over de walvissen in de Noordzee!

Met behulp van een “Doe-Boekje” met vragen en opdrachten, ontdek je wat bruinvissen zijn en welke walvissen er nog meer voorkomen in onze Noordzee. Maar je kunt nog veel meer leren, bijvoorbeeld over wat deze dieren eten en welke gevaren er voor de walvissen dagelijks op de loer liggen. Neem een kijkje in de speciale Dolfijnambulance en oefenen op een imitatie-bruinvis hoe je eerste hulp verleend aan een zieke gestrande bruinvis of dolfijn.

In het veldhospitaal van SOS Dolfijn is echt van alles te beleven en veel te leren via de educatieve posters en de interactieve spellen. Het educatieteam van SOS Dolfijn is aanwezig om al je vragen over dolfijnen en walvissen te beantwoorden.

GREEN WOLF

Ik (Joeke) ben altijd een dierenliefhebber geweest. Voordat ik veganist werd, dacht ik niet na over de gevolgen van mijn eetgewoontes.
Ik ging er van uit dat alle dieren met respect worden behandeld, zoals ik mijn eigen huisdieren behandel. Dat er goede regels zijn hoe dieren behandeld worden. Door veel uit te zoeken over de bio industrie, weet ik nu dat niet zo is. Ik heb besloten dat ik niet langer bij wil dragen aan dierenleed en ik heb mijn levensstijl verandert. Het is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.
Alle producten in mijn webshop zijn veganistisch (evenals alle verpakkingen). De ontwerpen zijn uniek en handgemaakt. We vinden het belangrijk om wat terug te doen en daarom gaat een gedeelte van de winst naar een goed doel dat opkomt voor dieren en/of het veganisme promoot.

https://joeke.net/

HERMAN LIEVEN DUIKSPORT

Buiten op het plein staan twee zeecontainers met water, waar iedereen die interesse heeft een proefduik kan maken. Herman Lieven staat met een duikteam van volleerde duikinstructeurs klaar, om iedereen kennis te laten maken met deze bijzondere sport. Er zijn kleedkamers aanwezig. Wil je gratis een proefduik maken, neem dan zwemkleding en een handdoek mee. Inschrijven vooraf niet nodig, deelname op volgorde van aanmelding bij de duiktank deelname voor volwassenen en kids vanaf 10 jaar.

PLENTY FOOD

Bijna 800 miljoen mensen lijden onnodig honger. Daarom ondersteunt Plenty Food plantaardige voedselprojecten in ontwikkelingslanden. Bij onze projecten gaat de hulp aan mensen niet ten koste van de natuur en het welzijn van dieren.

http://www.plentyfood.nl

DE NATUURPEDAGOOG

Natuurpedagoog Jael Nouhet staat voor de natuurlijke vorm van opvoeden, leren, ontdekken en spelen vanuit wie je werkelijk bent. Van de gaafste kinderfeestjes…. tot groen pedagogisch advies en ondersteuning. Natuureducatie voor het basisonderwijs en natuuractiviteiten voor particulieren en bedrijven. Altijd op maat en vanuit de natuur.
Natuurpedagoog Jael Nouhet is verkozen tot Buitenspeelkanjer 2017 volgens Stichting Kommee.

www.natuurpedagoog.nl

The Dutch Weedburger

Wij geloven dat de plantaardige keuken de sleutel is tot echte verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie of totale wereldvrede.

De oplossing voor al deze vraagstukken ligt op je bord. De keuze is aan jou!

CORAL GARDENING

Koraalriffen zijn niet alleen mooi, maar ook van levensbelang voor mens en natuur. Ondanks dat ze zo mooi en belangrijk zijn, worden ze wereldwijd met uitsterven bedreigd. Het doel van CoralGardening is om de kwetsbare koraalriffen te beschermen, te herstellen en nieuwe koraalriffen aan te leggen. Op Sea the Future, kunnen kinderen meedoen aan de workshop Koraal Tuinieren en een huis voor koraal en vissen ontwerpen.

EET WIN-WIN – Janneke van der Meulen

Wat wij eten en drinken bepaald de toekomst

Ons eigen geluk en gezondheid hebben naast zonlicht, slapen, bewegen, liefde en zuurstof ook te maken met wat je denkt, doet, drinkt en eet. En nou net over dat laatste heeft iedereen een andere mening. De ene prof zegt dit en de andere hoogleraar zegt weer dat. Om in die wirwar van tegenstrijdige adviezen voor de aller lekkerste en gezondste opties te gaan is Janneke zelf de literatuur ingedoken. Vooral meta-analyses en reviews vindt ze ontzettend interessant. Een bzigheid die haar heel veel meer heeft opgeleverd dan het terug krijgen van een uitstekende gezondheid.
Conclusie? Gezond en gelukkig zijn en lekker eten lijken tegenwoordig complex maar zijn eigenlijk best simpel en win-win. Alles en iedereen wordt er beter van.

Sea Shepherd

Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie met a lsdoelstelling het wereldwijd beschermen van het leven in zee. Deorganisatie is in 1977 opgericht door de Canadese natuurbeschermer  Paul Watson. Hij was de eerste mens die zich met een rubberboot tussen walvisen harpoen wierp. M et deze daad trok hij wereldwijd de aandacht. 40 jaarlater zijn directe acties op zee nog steeds het handelsmerk van SeaShepherd.

Onze missie is diersoorten en ecosystemen in de oceanen te beschermen en te behouden. Onze acties zijn erop gericht de afslachting van zeedierenen de vernietiging van hun leefomgeving te stoppen. Wij onderzoeken,registreren en documenteren illegale activiteiten op zee. De opnames vanbijv. illegale visvangst dragen wij over aan de bevoegde autoriteiten en sturen we via de media de wereld over. Waar nodig gaan onze schepen  de confrontatie aan met zeehondenjagers of walvisvloten. Door walvisjagers te achtervolgen en te hinderen kunnen we de jacht belemmeren en zelfs stoppen.

Inmiddels heeft Sea Shepherd een vloot van 10 schepen die wereldwijd opereren.

JAGA

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.
Met haar 500 medewerkers is Jaga actief in meer dan 40 landen, met vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Tsjechië, Nederland, Engeland, Duitsland en Canada. Bovendien wordt er ook volop geëxporteerd naar de rest van de wereld gaande van Australië, China tot Japan.
Jaga Konvektco Nederland B.V.
Als Nederlandse importeur is Jaga Konvektco verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 25 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Jaga Konvektco biedt vanuit de diverse afdelingen in ’s-Hertogenbosch haar expertise aan haar klanten aan.

BRICK OF RAW CHOCOLAT –

Meet the maker:
Over foodpioneer Arend van der Heijden
Ik had een droom… dagelijks bezig zijn met koken, bewuste voeding en dan nog het liefste met mijn grootste passie: het maken van (h)eerlijke chocolade! En die droom heb ik verwezenlijkt met Brick of Raw Chocolate.
Ik heb jarenlang als klassiek opgeleide chef-kok aan het hoofd van meerdere restaurants in Nederland gestaan, en vervolgens de hele wereld over gereisd met de baanbrekende theatergroep Dogtroep. In die periode raakte ik geïnspireerd door bewuste voedingswijzen. internationale opleiding tot Ayurveda Practitioner Later heb ik dit gecombineerd met studies over rawfood en superfood. Al deze invloeden proef je nu terug in de bricks: de rauwe, intense smaak van cacao gecombineerd met een verrassende, natuurlijke smaakcombinatie als noten, zaden, fruit, kruiden en zelfs chilipeppers!
Gepassioneerd, en met een duidelijk idee over smaak en kwaliteit. Zo omschrijf ik mezelf het liefst.

BAKKERIJ VAN PLANTEN

Bakkerij van planten; hét bewijs dat je met plantaardig gebak niks hoeft te missen. Duurzamer, diervriendelijker, gevarieerder, verantwoorder en lekkerder.

Horecazaken kunnen bij ons aankloppen voor kant-en-klare gebaksproducten, van klassiekers zoals een appel-crumbletaart tot moderne vegan no-cheesecakes.

Daarnaast voeren we graag opdrachten op maat uit; bijvoorbeeld een speciale koffietaart met de koffie van de klant, of een vegan high-tea pakket, en hebben we producten die afgebakken kunnen worden. Ook de consument kan bij ons terecht voor een lekkere taart, bananenbrood, muffins, slagroomtruffels, en zo voort. We maken ook graag een speciale verjaardagstaart!

Met Bakkerij van planten richten we ons niet alleen op veganisten; we willen juist dat alle mensen die nog niet zo ver zijn kunnen ervaren hoe lekker plantaardig kan zijn. Dat er geen dierlijke ingrediënten gebruikt worden moeten we er dan wel even bij vermelden, want anders zou je het nooit raden!

VEGAN TODAY

Het was nog nooit zo makkelijk om zelfs thuis Vegan te koken. Wij brengen in onze boxen al de nodige ingrediënten bij je thuis. 10 recepten per week om uit te kiezen. En wij hebben ook lunchboxen! Biologisch, lekker, gezond en betaalbaar! Alle ingrediënten zijn plasticvrij verpakt.

VAN DE BRON

Goeie prijs voor jou, goeie prijs voor lokale energiebronnen.

Kies je voor Vandebron als energieleverancier, dan komt je geld direct bij een lokale, schone energiebron terecht. Zo maakt jouw keuze echt een verschil. Jij bepaalt dus of je een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat je een energiebedrijf helpt om meer winst te maken. Makkelijke keuze toch?

Bovendien ben je vaak goedkoper uit, weet je zeker dat je geld goed terecht komt en ben je net zo zeker van energie als bij een traditionele energieleverancier.

MEERMIN SCHOOL NEDERLAND

Mermaid Crystal zal 10 juni aanwezig zijn in een prachtige omgeving om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Zeemeerminnen spreken al eeuwen tot de verbeelding van velen. De magie van de onderwater wereld komt tot leven en is die dag voor iedereen van dichtbij te beleven.

Marijke Pie (Mermaid Crystal) is naast professioneel zeemeermin ook eigenaar van Meermin School Nederland. Hier worden lessen gegeven in het zwemmen als zeemeermin, kinderfeestjes gegeven en je kunt natuurlijk een zeemeermin inhuren om elke gebeurtenis (feestje, evenement, openingen van hotels en zwembaden etc) nét dat beetje extra magie te geven. Ook opleidingen voor volwassenen om professioneel zeemeermin te worden, worden gegeven door Meermin School Nederland.

Sinds kort verkoopt zij ook zeemeermin staarten voor kinderen, op dit moment de veiligste en meest duurzame optie in Nederland.

MAZA

Mediterrane delicatessen

Maza maakt in Zaandam mediterrane delicatessen volgens authentieke recepten en bereidingswijze. Haar assortiment is inmiddels uitgebreid met vele soorten en smaken.
Vegetarisch, halal en de meeste zelfs veganistisch en koosjer en altijd met ingrediënten, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Om zo te eten, maar ook heerlijk om mee te koken.

PARTIJ VOOR DE DIEREN

De Partij voor de Dieren staat voor duurzaamheid, mededogen, persoonlijke vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Overal waar de partij vertegenwoordigd is, zet zij zich in voor het klimaat, gezonde oceanen en het welzijn van de dieren die daar wonen. De partij is daarom ook aanwezig bij Sea The Future, met een afvaardiging van werkgroepleden uit Noord-Brabant.

ICY V

Vegan ice cream & waffle food truck

Lactose-vrij, ei-vrij en bovenal vrij van dierenleed!

CREPE DE LA CREPE (Foodtruck)

Onze vegan crèpe overtreft zichzelf

LOVING HUT EXPRESS

Foodtruck

Vegan Organic Food Catering & Services
ONDERSCHEIDEN VOOR BE Vegan Award Favourite Foodtruck 2016
en BE Vegan Award Best Catering/Foodtruck 2017

SKINFOODS

Skinfoods lichaamsverzorging, De eerste échte raw, vegan, biologische lichaamsverzorging. In samenwerking met moeder aarde. Puur voor een zichtbaar en voelbaar gezonde huid.

Gezond voor je huid én voor je lichaam, zonder dierenleed en zonder vervuiling van moeder aarde.

NGVM

Het Nederlands Genootschap voor Microscopie (NGVM) is de landelijke organisatie voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van het kleine. Onze microscopieclub is informeel en laagdrempelig. Beginners zijn net zo welkom als gevorderde microscopisten. Microscopie is een fantastische hobby.
Op Sea the Future kan je door microscopen die 400 x vergroten al het kleine uit de zee zien.

IT’S GREENISH

It’s Greenish is met de algenburger een revolutie gestart. De algenburger hebben zij zelf ontwikkelt als smakelijk alternatief voor de bestaande vleesvervangende producten.
Uniek aan deze algenburger is de onderscheidende smaak, je proeft de natuur. Daarnaast zitten de algen bordenvol met gezonde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, omega-3. Dankzij het unieke bindmiddel, wat ze zelf ontwikkelt hebben, zijn de producten niet elastisch, taai of droog.

It’s Greenish steunt Sea First door iedere donateur te trakteren op twee van deze bijzondere burgers. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment, dat is net zo smakelijk en bijzonder.

STICHTING ANIMAL RIGHTS

Animal Rights is een 100% dierenrechtenorganisatie. Voor ons telt: elk dier is een individu, met recht op leven en welzijn. Dieren hebben -net als mensen- een breed scala aan emoties en gevoelens. Wij vinden dat het toebrengen van stress, angst en pijn bij dieren, het ontnemen van hun natuurlijke gedrag en het beëindigen van hun levens mens- en dieronwaardig is.

Wij staan voor een harmonieuze, vreedzame en groene samenleving, waarbij de rechten en het welzijn van mensen en dieren gewaarborgd is.

KENKO

Feel good producten met een eerlijk verhaal

Kenko betekent in het Japans “gezond”. Kenko is een online boetiek waar je makkelijk en snel al je favoriete feel good producten kan kopen op één plek. Met “feel good producten” bedoelen wij producten zónder schadelijke toevoegingen die met liefde voor mens, dier en natuur zijn gemaakt. Producten die je ook écht gezonder maken.

Bakblikbende

Het motto van De Bakblikbende is DIY. Vanuit onze zelfgebouwde bakmobiel verkopen we lekkere zelfgebakken taartjes, maar niks is kant en klaar. Je kiest zelf hoe je taartje er uit komt te zien! Bij ons is niks vanzelfsprekend, en wordt er eigen inbreng en creativiteit van je verwacht.

Wij willen de mensen die wat bij ons komen kopen graag blij maken, maar willen niet dat dat ten koste gaat van anderen. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten, en zijn al onze lekkernijen puur plantaardig. Want wij willen dat onze taartjes niet alleen lekker zijn, maar ook goed voor je geweten. En stiekem hopen we dat iedereen die bij ons is geweest een beetje van die idealen mee naar huis neemt, en ze zo verder verspreidt! 🙂

EET WIN-WIN – Janneke van der Meulen

Wat wij eten en drinken bepaald de toekomst

Ons eigen geluk en gezondheid hebben naast zonlicht, slapen, bewegen, liefde en zuurstof ook te maken met wat je denkt, doet, drinkt en eet. En nou net over dat laatste heeft iedereen een andere mening. De ene prof zegt dit en de andere hoogleraar zegt weer dat. Om in die wirwar van tegenstrijdige adviezen voor de aller lekkerste en gezondste opties te gaan is Janneke zelf de literatuur ingedoken. Vooral meta-analyses en reviews vindt ze ontzettend interessant. Een bzigheid die haar heel veel meer heeft opgeleverd dan het terug krijgen van een uitstekende gezondheid.
Conclusie? Gezond en gelukkig zijn en lekker eten lijken tegenwoordig complex maar zijn eigenlijk best simpel en win-win. Alles en iedereen wordt er beter van.

www.jannekevandermeulen.nl

Indo Streetfood

Indo Streetfood is smakelijk en gevarieerd. Langs de weg of op het strand, vindt je de Foodcarts met rijk gevarieerd aanbod
Op Sea the future vindt je de onze Vegan Streetfood om je vingers bij af te likken. You better don’t miss it…….

PUPA

Shopping with a clear conscience! Pupa is a small webshop that sells organic, fair and eco-friendly vegan merchandise, all designed and made with love by Pupa. All of the unique products are made in Holland and its profit goes to several charities that rescue animals and to spreading the vegan message.

www.pupaveg.com

VISSENBESCHERMING

De Stichting Vissenbescherming is opgericht in 2000 om mensen diervriendelijker en respectvoller om te laten gaan met vissen en andere in het water levende dieren. De Stichting verstrekt hiertoe wetenschappelijk onderbouwde informatie over het bewustzijn, het gedrag en de pijnbeleving van vissen. Ze stelt in de media de ruwe behandeling van vissen in de (zee)visserij, de viskweek, de hengelsport, de visstroperij, het beheer van de binnenwateren en het houden van vissen thuis in aquaria voortdurend ter discussie en spreekt de diverse overheden en maatschappelijke organisaties op hun verantwoordelijkheden aan. De Stichting Vissenbescherming maakt deel uit van de Dierencoalitie.

SANO promotions: Wilmersburger,Clarana & Vegros

WILMERSBURGER

Wilmersburger is het 100% plantaardig alternatief voor kaas. Producten van Wilmersburger zijn te koop bij o.a. filialen van Albert Heijn, Jumbo, Deen, Marqt, Makro en Natuurwinkel.

Blijf via facebook op de hoogte van nieuwe producten en verkooppunten

CLARANA

De veganistische zoetwaren van Clarana zijn een ideaal cadeau of gewoon een heerlijke traktatie voor jezelf! De producten zijn bijna allemaal biologisch en helemaal palmolievrij. Goed voor de dieren en de planeet. Blijf via facebook op de hoogte van nieuwe producten en verkooppunten:

VEGROS

Vegros is een veganistische groothandel voor wederverkopers, horeca en grootverbruik. Er is keuze uit een groot assortiment en er kan snel naar Nederland worden geleverd.

PROVEG – VEGXPERIENCE

ProVeg International is de eerste internationale organisatie die zich exclusief inzet voor plantaardige voeding. ProVeg werkt wereldwijd aan de vermindering van de consumptie van dierlijke producten, met als missie om die in 2040 te halveren. We streven naar een wereld waarin iedereen kan kiezen voor lekker en gezond eten dat goed is voor alle mensen, dieren en onze planeet. Zij brengen de Vegxperience naar Den Bosch, een interactieve pop-up expo over plantaardig eten. Met virtual reality technologie brengen zij de voordelen van plantaardig eten dichtbij.

www.proveg.com/nl/

HAPPY HERBI

Al mijn producten zijn veganistisch en biologisch en dat is wel zo lief voor de aarde en haar bewoners. Daarnaast worden alle producten gemaakt zonder gluten en zonder suiker, en deels ook zonder noten. Zo kan iedereen lekker genieten van gezonde, mooie en smaakvolle hapjes. Ook maak ik alleen maar hapjes en gerechten waar mensen zich goed van gaan voelen. En hoe meer blije mensen die leven zonder zichzelf en anderen te schaden, hoe beter onze wereld wordt.

www.happyherbi.com

Stichting even geen vlees

Stichting Even Geen Vlees geeft mensen informatie en inspiratie over gezonde, plantaardige voeding. De stichting streeft daarnaast naar meer bewustwording over de nadelen van vlees eten voor het milieu en de gezondheid. Bovendien richt de stichting zich op positieve reclamecampagnes voor gezonde en duurzame voeding, zodat mensen op prettige wijze verleid worden om vaker plantaardig te eten.

Op de stand op Sea the Future kunt u zich inschrijven voor gratis deelname aan de Even Geen Vlees week om zelf een weekje te ervaren hoe een vleesvrij eetpatroon bevalt. Als u donateur wordt, krijgt u het boek ‘Vlees is dood, lang leve groente’ gratis mee naar huis. Hierin staat veel praktische informatie en lekkere recepten. Ook kunt u de petitie tekenen voor een ‘Onsje Minder Vleesreclame’ om zo uw stem uit te spreken voor een duurzamere voedselomgeving.

https://evengeenvlees.nl/

BUBBLES

Natuurlijke verzorgingsproducten die goed zorgen voor kinderen en samen met kinderen goed willen zorgen voor onze (onder)waterwereld!

BUBBLES is een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen. Milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en de planeet. Bubbles is ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat alleen milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Een zachte formule die ook geschikt is voor kinderen met een droge en gevoelige huid.

De missie van Bubbles

Bubbles wil kinderen bewustmaken van wat er gebeurt met alles dat ‘verdwijnt’ via het afvoerputje. In en rond huis gebruiken we dagelijks een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Wat gebeurt er met het water van het afwassen, van het schoonmaken, van het wassen van de kleren, van het douchen. Waar blijft alles dat ‘verdwijnt’ via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van voor het milieu? Bubbles maakt kinderen op een leuke manier bewuster van wat er allemaal aan schadelijke stoffen via het afvoerputje ‘verdwijnt’ en hoe je dit kan voorkomen door natuurlijke (verzorgings)producten te gebruiken. Voor kids sluiten de producten ook nog eens perfect aan op hun belevingswereld. Dus vrolijke verpakkingen voorzien van een handig doseerpompje, heerlijk schuim en een geur die kinderen aanspreekt.

Goed zorgen voor kinderen en de planeet

De producten van Bubbles bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit is beter voor kinderen en ook beter voor de (onderwater)wereld. Bij het gebruik van deze producten komen er namelijk geen schadelijke stoffen in het water terecht. Alle producten zijn verpakt in flesjes die voorzien zijn van een zuinige doseerpomp en gemaakt van bio-based plastic.

VEGAN LIFESTYLE MAGAZINE

VEGA Lifestyle Magazine – EEN UNIEK MAGAZINE IN NEDERLAND
Het magazine voor veganisten, vegetariërs en alle andere mensen die een toekomst bestendigde levensstijl omarmen.
Met dit magazine willen we iedereen in Nederland bewuster maken van een gezondere en duurzamer levensstijl. Voor jezelf, de dieren en voor de aarde.

We schrijven niet alleen over plantaardige voeding, maar ook over kleding, beautyproducten, ontspanning en uitgaan. Onze levensstijl dus!

HONKIES
Heerlijke sushi zonder vis? Ja dat kan! Bij Honkies kunt u heerlijk vegan sushi halen. We willen u laten zien dat je super lekker sushi kan eten zonder vis. Alles vers bereid a la minute. O.a. sushi tempe-hoisin wraps, sushi crispy roll en de sushi dynamite roll. Alles kan eventueel gluten en soya vrij.

https://www.facebook.com/Honkiesvegancatering/