Vrijdag 8 juni is het internationale Wereld Oceaan Dag.
Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor de oceanen. Die zijn van essentieel belang voor ons voedsel, onze gezondheid, het voortbestaan van al het leven op aarde en de veerkracht van het klimaat. Wij willen jullie dan ook van harte uitnodigen om op deze door de Verenigde Naties erkende World Ocean Day Sea First te steunen, zodat wij ons werk kunnen blijven voortzetten.

Net als vorig jaar organiseren we weer een feestelijke dinner lecture. Samen met andere genodigden schuif je aan voor ‘het diner van de toekomst’, een high-end én duurzaam diner, gemaakt door twee topchefs, dus laat je verrassen door bijzondere smaken en combinaties. Tussen de gangen door toont de oprichter van Sea First, Dos Winkel, zijn schitterende onderwaterfoto’s en vertelt hij over de avonturen die erbij horen. Na afloop is er volop gelegenheid om gezellig te borrelen.

De opbrengsten van de dinner lecture en de bijbehorende veiling zullen ook dit keer worden gestoken in de ontwikkeling van lesmateriaal, dat door Sea First kosteloos ter beschikking wordt gesteld aan scholen in heel Nederland en België. De missie van Sea First is immers: ‘educate to protect’. Doel is € 10.000,- te genereren op deze avond. Help je ons dit doel te bereiken?

In onze webshop kun je couverts kopen.

Stuur een bericht