Informatie standhouders

Informatie standhouders

Op 10 juni van 11:00u – 17:30u staat Maasport Sport & Events te Den Bosch in het teken van Sea the Future. Een dag uit voor jong en oud. De toegang is gratis. Op deze dag vieren we de schoonheid van de oceaan. Maak kennis met tal van inspirerende mensen die bezig zijn met oplossingen rondom het probleem van klimaatverandering, Co2 reductie, oceaanvervuiling en plastic soep, overbevissing, het verminderen van de vlees- en visconsumptie en nog veel meer. Het wordt weer een geweldig leuke dag voor het hele gezin. De dag staat helemaal in het teken van positieve verandering.

Er worden lezingen gegeven en er worden een tweetal bijzondere documentaires getoond. Er is een koralententoonstelling, een plastic soep experience room, het walvisziekenhuis, je kunt (VR) duiken met dolfijnen, er zijn kookdemo’s en nog veel meer. Buiten is een gezellig horecaplein met (vegan) foodtrucks en is er plaats voor 90 kramen. Mocht het weer tegenzitten – dan gaat de markt naar binnen in de grote zaal. De markt wordt bemand door ondernemers, organisaties en NGO’s die met hun werk of product een bijdrage leveren aan een betere wereld. Val je in die categorie, dan wil je misschien ook aan dit prachtige evenement deelnemen. Door de samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch zal (zeker) in de regio veel aandacht in de media aan het evenement geschonken worden en we hopen zondag dan ook op een opkomst van 2.000-5.000 bezoekers.

Vragen? Neem contact op via events@seafirst.nl

Wil je als ondernemer, organisatie of NGO aanwezig zijn op de foodsquare buiten? Of met je eigen stand / opstelling in de hal? Klik op de link en bestel direct in de webshop je grondplaats of kraam.

Opties:

 • 1 kraam (2.05 x 0.80 m met luifel) €65,= (incl BTW)
 • 1 kraam (2.05 x 0.80 m met luifel) met stroom € 92,50 (incl BTW)
 • 2 kramen € 110,= (incl BTW)
 • 2 kramen met stroom € 137,50 (incl BTW)
  Reserveer hier je kraam!
 • 1 grondplaats (2 x 2 m) € 52,50 euro (inclusief BTW)
 • 1 grondplaats (2 x 2 m) met stroom € 80,- (inclusief BTW)
 • 2 grondplaatsen (4 x 2 m) € 90,= (inclusief BTW)
 • 2 grondplaatsen (4 x 2 m)met stroom € 117,50 (inclusief BTW)
  Reserveer hier je grondplaats!

Downloads


Marktreglement

Inschrijving is definitief nadat het inschrijfformulier en het bedrag ontvangen is op rekening van Sea First nr. IBAN NL39 TRIO 0390 3992 13 (BIC: TRIONL2U ) o.v.v. Markt Grote Zaal – en uw (bedrijfs)naam.
Uiteraard ontvangt u van ons een factuur en een bevestiging.

Voor vragen of andere informatie, gebruik onderstaand formulier of mail met events@seafirst.nl

Stuur een bericht

Waar en wanneer

zondag 10 juni
11:00 uur – 17:30 uur
Maaspoort Sport & Events
Marathonloop 1
5235 AA  ‘s-Hertogenbosch

Copyright © 2024 All rights reserved